Winkelmandje (0)

 

Perfect drive leaseSani dumpremmersbouwchemieDesto

 

Desto

Golfballen Bedrukken

Golfballen bedrukken is een specialiteit waar kennis voor nodig is. Deze kennis begint in beginsel bij een goed advies over welke golfbal voor u, uw bedrijf of uw evenement geschikt is. Golf is onze core business waarmee we in deze branche de specialiteit hebben ontwikkeld die u nodig heeft. Een golfbal met logo is immers het visitekaartje voor uw bedrijf.

Of u nu een kleine onderneming, een enterprise organisatie heeft waar u bedrukte golfballen nodig heeft voor een enorm evenement of een golfbaan bent en op reguliere basis bedrukte golfballen nodig heeft, wij geven het eerlijk advies dat u nodig heeft.

Prijzen voor golfballen bedrukken met logo

De prijzen van bedrukte golfballen op de site zijn prijzen voor nieuwe golfballen inclusief zetkosten en bedrukking in één of twee kleuren.

Binnen twee en een halve week na goedkeuring van de drukproef, leveren wij de golfballen. Heeft u om welke reden dan ook de golfballen sneller nodig? Dan kunnen wij een spoedlevering doen tegen de bij de ballen vermelde toeslag.

Hoe levert u het logo aan voor golfballen bedrukken?

Wij kunnen uw golfballen bedrukken indien u het logo aan kunt leveren in een EPS bestand opgemaakt in Adobe Illustrator of een PDF bestand.

Prijzen gepersonaliseerde golfballen. De prijzen van bedrukte golfballen op de site zijn prijzen voor nieuwe golfballen inclusief zetkosten en bedrukking in één kleur.

 U stelt hier zelf uw drukproef samen. Wij adviseren u van harte om goed te letten op de spelling.

123golfballen.nl

Over golfballen.nl

www.golfballen.nl is al meer dan 20 jaar de grootste leverancier van golfballen in Nederland. We mogen veel grote bedrijven tot onze klanten rekenen voor nieuwe (bedrukte) golfballen. Dat komt omdat wij foutloos en snel uw logo op de golfballen bedrukken.
meer over ons

Neem contact op

 

Betaal methode